Slavic Center e професионален езиков център със седалище в столицата на Република България – гр. София.

Нашата цел е да предлагаме професионални преводачески услуги на български фирми и граждани и на фирми от цял свят, които искат да инвестират и да развиват бизнес дейност в България, и да им помогнем за успешно навлизане на българския пазар. Освен това предлагаме услугите си и на всички лица, за които езикът е пречка в работата, инвестирането или купуването на недвижими имоти в България – целта ни е да улесним и ускорим тяхната писмена и устна бизнес комуникация.

Стремежът ни е да гарантираме качество и затова Slavic Center е специализирана преводаческа агенция за английски език и за всички южнославянски езици:

  • български език – сръбски, хърватски, словенски и английски;
  • английски език – български, сръбски, хърватски и словенски;
  • сръбски език – български, хърватски, словенски и английски;
  • хърватски език – български, сръбски, словенски и английски;
  • словенски език – български, сръбски, хърватски и английски.

Агенция Slavic Center e част от фирма Kalinka BG Ltd., учредена от Илка Енчева – магистър по Сръбски, хърватски и словенски език и литература и магистър по Маркетинг. Спечелила конкурс за научно изследване и пребиваване в Словения в началото на 2004 г., тя кани най-голямото словенско издателство – “Mladinska knjiga” – да инвестира в България и в периода 2005–2009 г. работи първоначално като управител, а по-късно и като главен редактор на Младинска книга.

Днес Slavic Center е преводаческа агенция с екип от постоянни сътрудници, преводачи, редактори и различни фирми – бизнес партньори, които непрекъснато използват услугите ни.

Компетентност, качество, доверие, сигурност, достъпност на цените и професионално сътрудничество с нашите партньори са причините, поради които Slavic center се разраства.

Ако се обърнете към нас, със сигурност и Вие ще станете част от нашите постоянни клиенти.